2018-11-14 17:31:33
Ти си овде: Почетна » Службе » Одсек дерматовенерологије са кабинетом за алерголошка испитивања

Одсек дерматовенерологије са кабинетом за алерголошка испитивања

Дерматологијаје наука о кожи.То је јединствена специјалност која обухвата медицинске и хируршке аспекте.Дерматолог се стара о бoлeстима у најширем смислу речи, као и о неким козметичким проблемима коже, косе, и ноктију.
Одсек дерматовенерологије ради у склопу Опште болнице Јагодина, бави се специјалистичко – консултативним радом у две смене.
Кадровску структуру чине три лекара специјалиста дерматовенерологије, један лекар опште праксе, једна сестра са вишом и пет сестара са средњом стручном спремом.
Овај одсек обавља специјалистичко – консултативне прегледе из области дерматовенерологије и алергологије и врше се интервенције из ових области здравствене делатности.
Просечно се на годишњем нивоу обави око 17.500 специјалистичких прегледа, 500 консултација и око 34.000 интервенција.
Запослени се труде да здравственим осигураницима пруже стручну и квалитетну здравствену услугу, са што мање чекања и задржавања, уз максималну љубазност.

Оставите одговор

Ваша мејл адреса неће бити објављена.Захтевана поља су означена *

*

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Врати се на врх
Tvoj portal